Hoppa till innehåll

Nygammalt på hemsidan & söta vi

Nu har jag officiellt slutat uppdatera Fotodagar och i stället flyttat in saker här på sidan. Färdigt är det förstås inte, än så länge går en del länkar in till Fotodagar… men bättre det än att vänta tills jag orkat fixa in allt material här. Nu finns alltså mer under Foto och Resor.

Lade även upp en ny bild av mig och jonas på bildsidan, visst är vi söta:

Idag firar vi för övrigt 2½ år tillsammans! Jonas ska iväg och spela rollspel medan jag roar mig med mitt ofantligt spännande tentaplugg, men ikväll vankas det givetvis pannkakor!

Jaha, då kanske man borde sätta fart då… det känns som att jag har oändligt mycket plugg att göra på oändligt lite tid… hur ska detta gå?

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *