Hoppa till innehåll

Studieflykt av olika slag

Nu borde jag såklart egentligen plugga, men jag blev distraherad…

Jag har suttit och fixat lite med min filmsida, bland annat. Lagt till länkar till imdb, eller åtminstone funktionalitet för att visa det… än så länge finns bara några länkar, men jag ska jobba på att få in alla som ska vara där. Jag har även bestämt mig för att lägga in filmer jag sett tidigare för att kunna få ut mer av att t.ex. sortera på regissör eller omdöme. De hamnar nu sist i datumordnade listan med * i stället för datum.

Jag fick ett telefonsamtal med jobberbjudande idag. Telefonförsäljning i Västra Frölunda… déjà vu! Jag har ju jobb nu, men jag behöver fortfarande sommarjobb. Jag utesluter inte möjligheten, men hoppas mer på att t.ex. få ett caféjobb.

Jag är grymt sugen på många av spelen hos The Adventure Company! De verkar jättebra! Särskilt intresserad är jag förstås av spelen där man får gå runt i Egypten. De har verkligen byggt upp en massa spännande platser. Vore jättehäftigt att få gå runt och titta. Kolla:

Egypt – Tomb of the Pharaoh
Egypt 2 – The Heliopolis Prophecy
The Egyptian Prophecy – The Fate of Ramses
Riddle of the Sphinx

De ser såå snygga ut! Jag vill ha! Kan inte någon ge dem till mig? :)

NU ska jag återgå till pluggandet. Eller börjar det kanske bli dags att äta lite..?

Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *