Hoppa till innehåll

Memories

Tre kortfilmer med vag anknytning till minnet. Den första filmen ”Magnetic Rose” har mest med minnet att göra och det är också den jag gillar bäst i dess skruvade, bisarra stil. ”Stink Bomb” är film nummer två och handlar om konsekvenserna av att komma ihåg fel på ett överdrivet, parodiserande sätt. Ganska rolig, men lite för lång, man fattar grejen efter ett tag… ”Cannon Fodder” tråkade ut mig totalt, förvisso egentligen en intressant dystopiskildring, men jag har svårt för att gripas av omotiverade krig…

Sammanlagt betyg OK. Kul att ha sett den men ingen film jag kommer att särskilt rekommendera.

FilminfoIMDB: Memories
Regissör: Morimoto / Okamura / Ôtomo
År: 1995
Omdöme (1-5): 3
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *