Hoppa till innehåll

The Second Band på Café Publik

I torsdags var jag och Maria på Café Publik och såg The Second Band från hennes hemtrakter. Det var en mysig konsert och ett bra ställe. Café Publik ligger på Andra Långgatan 20 och har som grej att erbjuda gratis konserter med mindre band. Trevligt koncept! Jag köpte bara en öl för 20 kronor, men de såg ut att ha ett hyfsat utbud av annat också.

The Second Band var typiskt mysiga och trallvänliga och bestod för kvällen av en manlig sångare med akustisk gitarr, ytterligare en gitarr, en kontrabas och trummor. Tyvärr fattades trumpeten och fiolen och jag är nyfiken på hur de låter med dem. Men jag var såklart för snål för att köpa skivan, fattig som jag är.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *