Hoppa till innehåll

Grillfest

Igår hade vi grillfest! Det var kul! Jag skulle vilja ordna fester mycket oftare, men det finns alldeles för lite tid!

Jag tror knappt ens att jag fattade att det fanns en grill här på gården när vi flyttade in, men nu nästan ett år senare har vi äntligen premiäranvänt den. Jättebra! Vi lyckades ju såklart pricka in en lite kyligare dag, men det var inget regn i alla fall och det gick ganska bra att sitta ute och äta. Men det var nog uppskattat när vi drog oss in till lägenheten.

Både jag och Björn bidrog till festen med Marabou X kexchoklad från Buzzador, så nu har vi varit duktiga och informerat om den icke-smulande produkten. Utöver det ackumulerades en rad andra snacks, vi hade faktiskt till och med chips kvar efteråt.

Idag har vi, utöver att städa lägenheten efter festen såklart, slappat och sett inte mindre än tre filmer:

The Diary of Ellen Rimbauer
2046
Insomnia

Inte för att jag var särskilt bakfull, men det känns ändå som ett helt perfekt sätt att tillbringa dagen efter en fest.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *