Hoppa till innehåll

The Diary of Ellen Rimbauer

När vi såg Rose Red var jag egentligen mer sugen på att se denna prequel, som verkade bättre. Efter att ha sett Rose Red insåg jag ju att “bättre” inte nödvändigtvis behöver betyda så mycket, men det är ändå kul att ha sett filmen.

Det handlar om Ellen som i tidigt 1900-tal gifter sig med tidernas svin, John Rimbauer. De flyttar in i det gigantiska huset Rose Red, där olyckor och försvinnanden är lite för vanliga för att kunna anses naturligt. Äktenskapet är lika otäckt som huset och så rullar filmen på. Den är mer lågmäld än filmen Rose Red, som inte slösade på krutet vad gäller billiga visuella skrämselknep. Helt klart en bättre film, men man klarar sig utan båda två.

FilminfoIMDB: The Diary of Ellen Rimbauer
Regissör: Craig R. Baxley
År: 2003
Omdöme (1-5): 3
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *