Hoppa till innehåll

Hero

Kinesisk originaltitel: Ying xiong

Äntligen fick jag se den – det blev en fin belöning efter den senaste omgången tentor. Har det undgått någon att det är en fantastiskt vacker film? Den innehåller mängder av ögongodis och mycket vackra färger!

Filmen börjar med att en hjälte kommer till palatset med budskapet att han dödat kejsarens tre ärkefiender. Men saker förhåller sig inte som det först ser ut och vi får se tillbakablickar med flera olika tänkbara händelseförlopp.

Berättelsen är bra, men det är framförallt det visuella som gör Hero till en underbar filmupplevelse. Bör ses!

FilminfoIMDB: Hero
Regissör: Yimou Zhang
År: 2002
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *