Hoppa till innehåll

Hoodwinked

(På svenska: Sanningen om Rödluvan)

En animerad version av Rödluvan, minst sagt en smula fräsigare än originalet. Vad var det egentligen som hände när vargen försökte lura Rödluvan att han var hennes mormor? Vi får ta del av historierna ur flera olika perspektiv, när de inblandade sitter i polisförhör.

Jag tycker historien är bra och genomtänkt berättad, man får snygga hintar om hur det förhåller sig egentligen. Lägg sen till en drös referenser till andra filmer och en god portion humor och charm. Jag var sugen på att se filmen, men trodde inte att den skulle vara fullt så bra som den var. Positiv överraskning!

Dessutom var det kul att råka se två Rödluvan-filmer så nära varandra, det var ju inte länge sedan vi såg Freeway .

FilminfoIMDB: Hoodwinked
Regissör: Cory Edwards
År: 2005
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *