Hoppa till innehåll

Neil Gaiman's Murder Mysteries

Under min sjukdomstid hann jag åtminstone läsa en del och se film (jag har åtta filmer att lägga in på filmsidan!).

Bland annat hann jag läsa den mysiga Murder Mysteries som gjorts till serie av P. Craig Russell efter en novell av Neil Gaiman.

Det handlar om historiens första mord: mordet på en ängel under skapelsen. Händelsen berättas av en sunkig gubbe på en bänk, för en ung man som fördriver tid i väntan på sitt flygplan. Innan änglaberättelsen börjar har den unge mannen hälsat på en gammal flickvän som bor i staden.

Berättelsen känns väldigt gaimanskt fantasieggande och har ett svindlande berörande slut. Bilderna är vackra, tecknade av Russell och färglagda av Lovern Kindzierski. Jag fnissade lite när jag läste att den som textade heter Galen Showman. Jag kan föreställa mig en galen showman. :)

Rekommenderas!

Neil Gaiman’s Murder Mysteries
av P. Craig Russell
ISBN: 156971634X
64 sidor
iComics recension

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *