Hoppa till innehåll

Kontroll

En ungersk film om biljettkontrollanter i tunnelbanan. Åt det coolare/råare hållet. Jag kommer faktiskt inte på någonting vettigt jag vill säga om den… den var ok.

FilminfoIMDB: Kontroll
Regissör: Nimród Antal
År: 2003
Omdöme (1-5): 3
Publicerat iFilm

3 kommentarer

  1. Jag tyckte det realistiska fotot var skönt, och att det var roligt att vara på kontrollanternas ”sida” för en gångs skull. På ett sätt var det också skoj med Twin Peaks-likheterna (”The owls are not what they seem”, liksom), men ändå inte. Jag tycker att för lite förklarades, men att man heller inte tillräckligt tydligt leddes till en egen tolkling. Enligt regissören själv ska tydligen alla ledtrådar finnas med i filmen, men den var inte SÅ bra att man bläddrar igenom den frame för frame för att leta efter dem.

  2. Helena Helena

    Jag tror vi har ungefär samma uppfattning om filmen. Jag har lite känslan av att det döljer sig någonting mer under ytan, men orkar egentligen inte anstränga mig för att gräva fram det. Sen var vi nog ganska trötta när vi såg den också…

  3. Jag sov en liten stund under filmen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *