Hoppa till innehåll

Snygga småttingbilder + flashtrött

Måste tipsa om minimiam.com som, om man står ut med att navigera på den besvärliga sidan, är väl värd ett besök. Där finns en massa roliga bilder av pysslingar i lustiga situationer involverande vardagsföremål som blivit någonting helt annat… ja, se själv så förstår du vad jag menar! Fantasifullt och snyggt!

På grund av den besvärliga navigationen är det förstås nästan lättast att ta en titt på de highlights som har valts ut av någon på livejournal

Vad gäller minimiams navigation: visst, det är snyggt att ha små knappar för att trycka fram nästa bild och att bilderna sedan dyker upp en i taget med läckra fade-in-effekter. Men det tar tid! Det blir ett satans klickande och jag orkar inte… varför gör man så? Fram för snabba, lättnavigerade, överskådliga sidor!

Givetvis har de ett tröttsamt flashintro också. Jag är så fruktansvärt trött på flash! Kan någon peka på en användarvänlig flash-sida så blir jag nästan imponerad. Oftast är de jättesnygga, men otroligt tidskrävande och helt slumpmässiga i navigationen (typ tryck på flugan eller den fjärde studsande bollen från höger för att komma till sidan x). Det är inte värt det! Dessutom kan man oftast inte kopiera text och sånt, eller direktlänka till något visst innehåll. Jag hoppas att världen inser snart att flash bör användas med måtta.

3 kommentarer

 1. Hihi! Jag tror jag gillade den med kiwi-klippningen bäst. Det är nästan så att man hör dem stöna och pusta när de bänder melonkärnor och sågar choklad. :)

 2. Julia Julia

  å vad snygga och så roligt! allt blir snyggare om man tar kort nära, blir väl mer exotiskt då.

 3. Hej Helena
  Tack för ditt mail för ett tag sedan.

  Vad glad jag blev att du skrev så att jag hittade till din filmsamling. Jag har hunnit läst vad du tycker om några filmer och jag måste säga att jag önskar att jag kunde skriva så utförligt.

  Mitt minne är uselt så nu har jag börjat ha penna och papper brevid mig så att jag kan skriva ner lite medans jag tittar, så att även jag kanske kan få lite mer kött på benen om/med vad jag skriver.

  Håller med dig vad du skriver om flash visst kan de vara så snyggt men usch så segt att se.

  Kram Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *