Hoppa till innehåll

Bridget Jones's Diary

Jag har sett den här filmen förut, men det blev aldrig av att jag såg uppföljaren. Nu tänkte jag att det var lika bra att se dem båda, ettan för att komma in i dem och tvåan för att bli av med dem sen. :)

Jag gillade första boken om Bridget Jones och tyckte att den andra var OK. Ungefär samma sak känner jag för filmerna. Det höga betyget för filmen speglar egentligen mer vad jag tror att jag minns att jag tyckte när jag såg den första gången än vad jag tycker nu…

Bridget Jones är över 30 år gammal och ofrivilligt singel. Hon har en fallenhet för att göra bort sig, för att bli bortgjord av sin mamma och för att bli kär i fel personer. Två potentiella pojkvänner dyker upp i hennes liv vid samma tidpunkt och till råga på allt är de ärkefiender. Det är charmigt och lustigt, med en hel del ”true-to-life moments”.

Passar absolut när man vill ha något lättsmält att le åt.

FilminfoIMDB: Bridget Jones's Diary
Regissör: Sharon Maguire
År: 2001
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *