Hoppa till innehåll

Cat People

Det sämsta på mycket länge! Plotten är så fruktansvärt enkel att Malcolm McDowell sammanfattar den i en enda replik – ungefär: ”Vi förvandlas till pantrar när vi har sex med människor och innan vi kan förvandlas tillbaka måste vi mörda! Det enda som kan rädda oss är att ha incestuöst sex med varandra! Så ha sex med mig nu, snälla syster!”

Denna oerhört lama plott utforskas inte ens på något spännande sätt utan filmen känns enbart som en fruktansvärt genomskinlig ursäkt för att visa Nastassja Kinski och Annette O’Toole utan kläder.

SKRÄP! Jag blev skitarg.

FilminfoIMDB: Cat People
Regissör: Paul Schrader
År: 1982
Omdöme (1-5): 1
Publicerat iFilm

En kommentar

  1. ”… filmen känns enbart som en fruktansvärt genomskinlig ursäkt för att visa Nastassja Kinski och Annette O'Toole utan kläder”

    Och det är inte en anledning så god som någon att göra film? Skämt åsido. Men jag håller inte med dig. Denna filmen hamnar på min lista över 1000 favoritfilmer, därför att den är udda och kompromisslös. Och en film med McDowell är ju som en pizza – även när den smakar dåligt, så är det fortfarande pizza.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *