Hoppa till innehåll

Panoramabilder m.m.

Det blir bara en Chalmerskurs i första perioden. Därför har jag inte känt mig särskilt stressad med min browserprogrammering, utan tagit lite ledigt den här veckan. Dessutom är vi lite sisådär halvrisiga, Jonas har till och med stannat hemma från jobbet i två dagar.

Jag har ägnat en del tid åt min reserapport från Egypten, det börjar ju bli dags får man väl säga. Hittar fantastiskt mycket häftiga grejer på nätet, till exempel navigerbara panoramavyer från intressanta platser. Inte bara Egypten, utan även andra ställen. Titta till exempel på:

» World Heritage Tour
» Virtual Sweden (inte bara Sverige)

Dessutom har jag möblerat om lite i menyn här på hemsidan! Nu är film- och boksidan lite lättare att ta sig till och lite mer har handlat under rubriken Mer (som hette Blandat förut, men den behövde bli kortare).

Ska fortsätta lite till på Egyptenskrivandet nu… jag är lååångt ifrån klar. Men kika in för all del, om du är nyfiken. :) Är för övrigt grymt nöjd med min nya funktionalitet för att lägga in kommentering på godtyckliga sidor – varenda en av mina Egyptensidor har kommentarsfunktion nu!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *