Hoppa till innehåll

Café Garbo

I förra veckan var Jonas och jag på stan en sväng. Vi besökte bland annat Café Garbo på Vasagatan 40 och blev faktiskt riktigt imponerade av den goda maten. Jonas åt en riktigt smaskig lasagne med spenat och mozzarella, själv valde jag en panini med mozzarella, pesto och soltorkade tomater – mums för alltihop! Cafélasagne kan vara ganska trist och tråkig, men Garbovarianten var verkligen välfylld och saftig.

Mest imponerad är jag nästan ändå av deras teutbud – de hade massor av sorter vars namn jag känner igen och varit nyfiken på: Kustfägring, Heta stunder och en hel drös till, nånstans i storleksordningen 15 sorter. Jag provade Äpple/Kanel, efter tips av Maria. Det var gott, men jag kände inte någon kanelsmak utan bara äpple. Skulle nog varit ännu godare om båda smakerna kommit fram.

Ett minus dock: en kopp te kostade 18 kr och påtår 9 kr! Man fick med sig sin teboll, vilket borde innebära att de tar 9 kr betalt för extra vatten, vilket aldrig annars brukar vara problem att . Kaffe-påtåren kostade för övrigt 5 kr, som en liten jämförelse.

Vi testade blåbärspaj och cheesecake också, fast vi nog blivit lite för mätta… Men maten och teerna var ändå det bästa med stället.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *