Det är svårt att tänka när man har panik

Så var tentorna skrivna, då.

Dagens tenta i Databaser var STOR. Det droppade i sedvanlig ordning av några enstaka studenter ganska tidigt, men annars satt nästan alla kvar till slutet. Jag fick panik efter ett par uppgifter när jag insåg att jag använt alldeles för mycket tid, sen var jag helt stirrig och darrig och förstörd. Det är svårt att tänka när man har panik.

Det tar lång tid att skriva kod på papper, därtill är det helt onaturligt.

Det är tråkigt när man känner att man kanske skulle kunna svara rätt, om man bara haft lite mer tid.

Men nu ska jag inte tänka mer på tentorna. Får se sen hur det gick.

Imorgon ska jag läsa och tycka till om Jonas NaNo-roman, sen blir det nog mestadels browserprogrammering innan den 22:a då vi firar minimysjul här hemma. Den 23:e åker vi till Nyköping.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.