Hoppa till innehåll

Lady in the Water

Okej, jag medger att vi inte riktigt gav den här filmen en ärlig chans – vi var vinflamsiga och smått okoncentrerade. Men nej, den är inte så bra. Det är lite mysigt med fantasy-känslan i nutid, men berättelsen är inte mycket att hurra över. Shyamalan har skrivit och regisserat själv och inspirerades av sagor om vattenfolket som kallas narfer. Fastighetsskötaren Cleveland Heep hittar narfen Story i poolen och förstår att hon är i fara. Hon har ett uppdrag också, eftersom vattenfolket vill få människor att lyssna och förstå sitt eget bästa. Och vad vill Story att de ska lyssna på? Jo, på författaren som spelas av Shyamalan själv och har vagt beskrivna idéer som kommer att förändra världen. Det blir lite sliskigt… Shyamalan har liksom skrivit en hyllningsfilm till sig själv. Och den känns ganska fånig.

FilminfoIMDB: Lady in the Water
Regissör: M. Night Shyamalan
År: 2006
Omdöme (1-5): 2
Publicerat iFilm

3 kommentarer

  1. Nej jag gillade inte den filmen så jättemycket heller. Visst den är mysig på något sätt men det räcker inte riktigt till för att det ska bli en bra film. :)

  2. Det *är* ju verkligen en dålig film. Nån (Shamalayan troligen) har verkligen fått för fria tyglar.

  3. Pia Pia

    Själv tyckte jag det var en kanonfilm! Mångfacetterad lämnade den mycket åt fantasin – suverän film. Som jag förmodar inte tilltalar alla förstås…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *