Hoppa till innehåll

Romanbestyr

Idag har jag tagit mig tid att jobba lite med romanen. Att bearbeta sitt utkast är inte den roligaste delen av arbetet. Dessutom var det ju ett tag sedan jag gjorde någon större insats med det, så jag känner mig inte helt inne i det. Just nu är det lätt att önska att man haft en ordentlig planering över kapitlen, så man kunde vara lite mer säker på i vilken ordning saker ska komma eller ha lite bättre koll på om jag råkat berätta om samma sak två gånger fast på olika sätt. Nu är det ganska mycket kaos och förvirring… Men snart får jag släppa det hela och öppna upp för kommentarer utifrån. Måste bara få bukt med det värsta först…

En kommentar

  1. Ika Ika

    Ddu får skapa såna där förklarande kapitelunderrubriker, typ: Kapitel ett – i vilket Sara och Kalle möter en orangutang och lär sig att inte ens pensionärer är oföränderliga. Kan nämna att jag själv är svag för dylika underrubriker till kapitel i romaner. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *