Hoppa till innehåll

Ett glatt tentabesked

J U B E L ! ! ! !

Jag tog tentan i datornät! Men det var på gränsen… En viktig lärdom under studietiden har varit: skäms inte för att skriva allt du kommer på på tentor, även om du tror att det kan vara fel. Jag svarade på nästan allt men hittade egentligen mest på. Det är en taktik som ofta fungerar bra! Det är ju lättare att ge delpoäng och snällpoäng om det faktiskt finns någonting att ge poäng till.

Datornät är alltså distanskursen jag läst från LiU men tentade på Chalmers. Väldigt bra att det gick så smidigt att tenta på distans!

3 nya poäng i LiUs studentportal… och snart ett till, när jag fått in labben ordentligt. Jag tror jag har fått till funktionaliteten nu, ska ägna mig åt uppsnyggning, dokumentation och testfall idag.

Nu väntar jag bara på resultatet för programspråkstentan… som jag ju faktiskt skrev innan datornättentan, men den tar väl sin lilla tid att rätta förstås (många studenter).

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *