Hoppa till innehåll

Ovanligt stillsamt

Jag tror jag för en gångs skull kan ta det lite lugnt i helgen – jag ligger ganska bra till i tidsplaneringen.

Vad gäller plugg: i LBS-kursen (Language-Based Security) har vi gjort det mesta som går att göra för tillfället. Kan fundera lite på vad vi ska göra för projekt, men inte mycket mer just nu egentligen. I IP-kursen har jag lite att göra; skriva på rapporten och göra övningsuppgifter inför lektionen på onsdag. I webbprogrammeringskursen ligger deadline så långt fram att jag vågar lägga det på is ett tag.

Ikväll tänker jag skriva lite på romanen. Det är inte så konstigt att slutet kändes abrupt, jag har nämligen kommit på att den inte slutar där. Jag ska skriva mer! Det är bara bra, eftersom mina nu ihopskrapade 52000 ord är en ganska kort roman. Vore fint att komma upp i 60000 åtminstone, men vi får väl se, 8000 ord är ju trots allt en betydande textmassa.

Dessutom är det hög tid att få iväg bröllopsinbjudningarna, det ska vi förhoppningsvis klara av imorgon.

Och så har jag börjat ta några små steg mot att hitta exjobb…

2 kommentarer

  1. Emma Karlsson Emma Karlsson

    Hej! Här är receptet på blåbärsmuffins som jag gjorde ikväll: http://www.dagensmuffin.se/show.pl?id=627. Jonas lät sugen :)

    Johannes tipsade om att du kan söka exjobb på Guide, företaget där han jobbar, som har kontor i Göteborg. De har bla en hel del prylar inom webutveckling, klassisk programmering mm. Om det kan vara något intressant så kan du kontakta honom på johannes@företagsnamnet som han jobbar på.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *