Hoppa till innehåll

Fru om en månad!

Nu är det bara en månad kvar tills jag och Jonas gifter oss! Så fort tiden gått, nyss var det två månader kvar… och innan jag vet ordet av kommer jag ha blivit fru Ferry. Det känns bra, även om man skulle behöva lite mer tid ibland.

Nu är det bara att fixa allt som återstår att fixa inför festligheterna. Vi försöker ju hålla en ganska laid-back approach, men det är inte alltid det lättaste. Jag har en väldigt gullig och engagerad mor som i all välvilja vill lägga till en massa saker vi inte tycker behövs. Det är roligt att hon bryr sig, men lite jobbigt att behöva vara hård och säga ifrån. Allt blir säkert jättebra till slut, fast lite mer än vi tänkt från början.

Imorgon är ringarna färdiga att hämtas och på måndag brudklänningen (jag är nervös!). Jonas frack lär också gå att hämta nu. Skor måste han köpa också.

Det är lite att fixa med catering och dryckinförskaffande. Vi måste designa vår ceremoni. Måste köpa lite prylar, prata med vår “personal” (vännerna som lovat oumbärlig hjälp med servering, bar, frisering, sminkning och sånt), pyssla ihop placeringskort, sånghäfte och så vidare. Nog finns det att göra alltid.

Nu längtar jag tills jag är gift..!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *