Hoppa till innehåll

Love Streams

Jag är inget stort fan av filmer som i stort sett går ut på att en man lallar runt och är dålig, hemsk och sexistisk. Det här är en sån film. Factotum är en annan. Dessutom är Love Streams ganska rörig i början, det är svårt att fatta hur folk hör ihop och det tar ett tag innan jag kommer in i den – om jag nu nånsin gör det, för den lyckas inte beröra mig ett dugg.

Det enda som är roligt är när Gena Rowlands ska köpa “ett husdjur” till sin brorslusk… haha! Heja Rowlands, hon är fantastisk på att spela originella och instabila kvinnor! Men nej, hon lyckas inte rädda Love Streams i mitt tycke.

FilminfoIMDB: Love Streams
Regissör: John Cassavetes
År: 1984
Omdöme (1-5): 2
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *