The Big Kahuna

Dramakomedi om tre försäljare som är på affärsresa och sitter i ett hotellrum och laddar för en fest då de ska försöka snärja en stor potentiell kund. Männen är väldigt olika och en rad meningsskiljaktigheter uppstår. Den största behållningen är att se och höra Kevin Spacey leverera rappa och cyniska repliker – Spacey hör till favoriterna!

Jag blir givetvis lite frustrerad över att mansbilden som förmedlas är så typiskt dålig (alltid, alltid…) – om man inte ständigt vill spana på andra brudar än sin fru är man givetvis mes och jättereligiös…

Nåväl, dialogen är skön och Kevin Spacey är alltid bra även om han är väldigt osympatisk här.

FilminfoIMDB: The Big Kahuna
Regissör: John Swanbeck
År: 1999
Omdöme (1-5): 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *