Lånat blåbärste

Rött blåbärste

Jag ”lånade” det sista av min mammas röda blåbärste. Gott!

Relaterade inlägg:

4 reaktioner på ”Lånat blåbärste”

  1. Jag köpte exakt samma i fredags! Inte hunnit bestämma mig för om jag gillar det eller inte. Det var iaf kul att köpa nytt te efter en tids avhållsamhet. Jag har bestämt att jag måste dricka upp en sort innan jag får köpa en ny (pga platsbrist o Johannes suckar).

  2. Hehe… jag känner igen det där! Jag får köpa nytt när jag tömt en burk…

    Jag tyckte blåbärsteet var bra. Det är ju vanilj i och jag brukar ofta tycka att vanilj i te blir sliskigt och otäckt, men det här var helt okej! Kanske rentav får köpa en låda… det är bara två påsar kvar i den där, nämligen!

  3. Hej!

    Jag vill så gärna köpa/beställa blåbärste. Bor i Varberg. Kan du vara snäll och skriva var finns det att köpa blåbärste. Här i Varberg finns de inte i hälsobutiken!

    Hälsningar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *