Andra advent med mysmiddag

Mysmiddag!

Vi lyxade till det idag! Vi åt världens godaste middag – ugnsgratinerad aubergin fylld med kantareller, majs, vitlök och mizuna-sallad (som ruccola) i sojagrädde, råris med rostade solroskärnor, god kryddning och mache-sallad. Till detta ett gott malbec-vin och sen glass till efterrätt. Och sen adventsfika med glögg, lussebullar och pepparkakor.

Maten blev löjligt god… vi hade ju fylld aubergine på bröllopet, men den här var mycket bättre…

Andra advent

2 tankar på “Andra advent med mysmiddag”

  1. Åh, det ser tokigt gott ut! Jag har en längre period varet emot aubergine, men efter att jag köpt en bara för att den var så snygg och det var den enda snygga grönsaken i hela vår sunkiga fruktaffär, insåg jag att det kan ju vara jättegott! Nästan så jag måste springa ner och köpa fler, för att lösa dagens eviga vadksavihatillmiddag-fråga!

Lämna en kommentar