Hoppa till innehåll

Peppar, peppar

Pepper Mix #2

Pepper Mix #1

Passade på att leka lite med macro-objektivet (som snart ska hem till sina rättmätiga ägare) när jag fyllde på peppar i kvarnen. Jag vill ha ett eget macro-objektiv! Undrar om det kan duga ett tag med försättslinser eller mellanringar?

3 kommentarer

  1. Jag har försättslinser i stället för makroobjektiv och tycker det fungerar väldigt bra! Enda nackdelen är att man måste använda blixten lite oftare eftersom ljusinsläppet blir lite sämre – men med tanke på prisskillnaden känns det som ett överkomligt problem.

  2. Ika Ika

    Jag antar att det jag använder är det som kallas försättslinser… Har en sådan, och har varit nöjd med den. Att köpa makroobjektiv är inte möäjligt i nuläget, men det här funkar som hyfsat alternativ, tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *