Hoppa till innehåll

Dataregistrerare på Team Sportia

Jag extrajobbade via Academic Work som dataregistrerare på Team Sportias kontor i Mölnlycke från torsdag till och med idag söndag. Bortsett från vissa brister i den ergonomiska situationen (hååård stol… med mera) var det väldigt behagligt att sitta vid en dator och pilla lite siffror och dricka lite te. Team Sportia har haft en mässa i dagarna dit en massa franchisetagare från hela landet kommit och tittat på varor och lagt in beställningar på dem. Dessa beställningar har jag och två kollegor matat in i datorn.

Det är roligt att jobba på slumpmässiga ställen och se nya arbetsplatser. Jag vet såklart inte hur hippt det är att jobba på Team Sportia när det inte är mässa, men nu fullkomligt överöste de alla besökare inklusive oss extrajobbare med gratis mat! För min del var det väl mest frukt och det rika te-sortimentet som var intressant, men de bjöd också på varmkorv, mackor, pizza och en massa annat. Tyvärr var allt matigare som bjöds påfallande ovegetariskt.

Dataregistrering är det trevligaste extrajobb (definition: korta jobb som gör att man får ont på oväntade ställen) jag haft! Det var skönt att kunna koka te, hämta frukt eller gå på toa precis när man ville och jag känner mig härligt förankrad i verkligheten när jag har tillgång till internet och kan kolla upp bussar eller tidrapportera på Academic Works hemsida eller kolla mailen emellanåt.

Jag var inbokad torsdag till lördag och eventuellt söndag. Visste inte alls hur det skulle bli, jag var lite rädd för att arbetet skulle ta slut jättefort så att vi knappt skulle få jobba, men det fanns jobb så det räckte gott och väl. Väldigt bra att få jobba söndagspass med fint OB-tillägg!

Jag skulle inte alls ha något emot att dataregistrera lite mera medan jag exjobbar klart och söker jobb!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *