Stir of Echoes

Toms liv förändras efter att han blivit hypnotiserad. Plötsligt ser han saker som ingen annan ser. Någon från den andra sidan söker kontakt, men det är inte lätt för Tom eller hans fru att förstå vad som händer. Deras lille son förstår dock mer än de först kunde ana.

Jag gillade verkligen denna thrillerskräckis! Spökfilm blir ju sällan riktigt bra, men den här tycker jag känns genomtänkt och välgjord och så är den riktigt stämningsfull och spännande också. Kevin Bacon gör ett riktigt bra jobb som Tom och det är roligt att se Liza Weil, som spelar Paris i Gilmore Girls, i en mer seriös (bi-)roll som barnvakten som får en upprörande överraskning.

Det hade kunnat bli högsta betyg med ett klatschigare slut och någon överraskning här och var. Stir of Echoes levererar definitivt, men den levererar på ett ganska väntat sätt.

FilminfoIMDB: Stir of Echoes
Regissör: David Koepp
År: 1999
Omdöme (1-5): 4
Relaterade inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *