Hoppa till innehåll

Föreläsning på Acando

Idag har jag nästan tjuvstartat lite på mitt nya jobb. Jag var på föreläsning om aspektorienterad programmering. Julia var också där, hon började på Acando igår, och dessutom var Farshad och Claes som jobbade på Lorensbergs när jag sommarjobbade där också på föreläsningen.

AOP kom upp på min intervju och jag hade inte hört talas om det, så när jag sedan fick veckomailet som chefen skickar till de anställda (och som jag för övrigt nämndes i, i egenskap av nyanställd) och föreläsningen annonserades där nappade jag – och det gick bra att dyka upp fast jag inte jobbar där ännu.

Hur som helst var det en intressant introduktion och det var särskilt bra att få se lite exempel. Det bjöds på värsta lyxiga baguetterna, men vegan-jag fick nöja mig med en kopp te. Kul att förhöra Julia lite om de första dagarna på jobbet också – jag har en fika inplanerad med henne i nästa vecka för att få höra lite mer.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *