Hoppa till innehåll

Espresso House med Maria

Idag har jag fikat med Maria B på Espresso House. Har inte sett henne sen i somras, innan jag blev fru, eftersom hon exjobbat i Australien och nu gör praktik i Sundsvall. Kul att ses igen!

Espresso House hade sojalatte på menyn, men jag tog en kopp te och en fluffig chokladboll, som var det enda veganska fikat. Den var som sagt fluffig, inte hård som chokladbollar brukar vara utan lite mousse-aktig. Gott!

2 kommentarer

  1. Elisabeth Elisabeth

    Detta hör egentligen inte hit, men igår när jag bildgooglade på spårvagn (skulle ha något göteborgskt till en grej jag skulle göra) kom din blogg upp på första sidan. Det tyckte jag var lite roligt.:-D

    Chokladbollen lät god för övrigt.

  2. Ja, det är alltid roligt att synas på Google. :) Då är det antagligen därför den bilden “stjäls” av så många bloggare (jag ser i webbhotellets statistik när jag får träffar på bilder som länkas från andra ställen)…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *