Hoppa till innehåll

Hemsidesfont

Om ni tycker att sidan plötsligt fick en snyggare font så är det faktiskt ert eget fel att den var fulare förut. :) Jag hade nämligen inställt att sidan skulle visa browserns förvalda sans-serif och själv har jag ju ställt in en underbar sådan… men efter att ha sett sidan på alltför många ställen med en gräslig liten Arial har jag nu bytt. Första valet är “Bitstream Vera Sans”, det vill säga den jag har inställd som sans-serif, så det ser likadant ut för mig som tidigare. Men den är det nog inte så många av er som har… så mer troligt är att ni nu ser sidan i Verdana, som enligt min humla är cirka oändligt mycket bättre än en sketliten Arial. Nästa möjlighet är den lite mer ihoptryckta Tahoma, som fortfarande är bättre än Arial och till sist sans-serif för att fånga upp de som inte har någon av Bitstream Vera Sans, Verdana eller Tahoma… så ser ni en annan font är det era inställningar som är ansvariga, inte mina. :)

3 kommentarer

  1. HA HA

    Jag läser din site via RSS på Bloglines så du kan ha vilken font du vill, jag ser den ändå inte! :D

  2. sericea sericea

    jag var inne o kollade mina inställningar och sen fetade din font till sig så det borde se ut som det ska nu. eller hur det nu ser ut :o) så länge du skriver bra, skiter jag i hur det ser ut :o)

  3. Ika Ika

    Jag lkäser oftast också via rss-flödet, det är bara när jag ska kommentera som jag ser sidan som du har tänkt dig den. Noterade nu att ja, den ser annorlunda ut, och jag vet inte om jag är odelat förtjust. Det känns som om det är fel i mina ögon, nya fonten är nämligen ganska lik den förra, men tillräckligt olik för att ögonen ska reagera..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *