Hoppa till innehåll

Exjobbsrapport skickad!

Phew! Nu har jag precis mailat en omarbetad version av exjobbsrapporten till examinatorn. Nu ska jag andas ut och känna mig falskt fri i några dagar, tills han återkommer med kommentarer… Jag hoppas, hoppas, hoppas att det inte ska vara så mycket kvar nu innan han blir nöjd. Men man vet aldrig… Just nu känns det helt overkligt att man kanske blir färdig någon gång och kan plocka ut en civilingenjörsexamen. Men det skulle inte sitta fel.

Jonas kämpar också med sin rapport, men har en dålig dag idag med försvunna viktiga papper och andra käppar i hjulet. Stackarn.

Så vad ska jag nu göra för att fira min nyvunna frihet, månntro? Jo, jag ska… *trumvirvel* …diska! I princip allting och lite till är smutsigt nu och har varit det hur länge som helst. Köket är inte fint. Jag vill ha diskmaskin! Men nu vet jag vad jag gör i nån timme eller två… och sen börjar det bli dags att sova! Kul liv…

Tur att jag i alla fall har Jim Dale och Harry Potter som kan hålla mig sällskap.

3 kommentarer

  1. Elisabeth Elisabeth

    Härligt att ha lite frihet, ett tag i alla fall, och hoppas att det inte är så mycket att ändra! Jag känner också lite sådär med “kul liv”, i alla fall på vardagarna… först åka tåg, sedan vara på företaget, åka tåg igen, komma hem, äta, diska, sova. Ungefär.

  2. Julia Julia

    Härligt med rapporten! Hoppas som du att kommentarerna inte är alltför många och är dom många eller luddiga så kräver vi tydlighet :)

  3. Det blev inte så mycket frihet. Han svarade direkt, innan han läst rapporten, och tyckte att kapitel 5 och 6 eventuellt såg lite tunna ut så jag ska fundera på om jag kan få in mer där…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *