Hoppa till innehåll

BBB i stället för Comhem och kontor i kartongrummet

Nu har vi äntligen gjort något åt att vi varit så missnöjda med vår hackiga Comhem-uppkoppling. Abonnemanget är uppsagt till den sista juni och jag surfar redan via Bredbandsbolaget, medan Jonas temporärt sitter kvar på Comhem. Vi har flyttat in min dator till kartongrummet (dock inte röjt ut kartongerna…), så numera kan jag sitta vid datorn när Jonas spelar PS3, vilket inte riktigt gick tidigare. Tyvärr måste vi ändå ha en dator kvar ute i vardagsrummet eftersom ljudet från PS3:an måste gå via en dator, så Jonas dator blir kvar tills vi skaffat en vettig ljudanläggning och det kanske dröjer ett tag. Det blir att tillfälligt dra en nätverkskabel över halva lägenheten till hans dator… en av flera tillfälliga sladdlösningar just nu…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *