Hoppa till innehåll

Pingvinresan

Fransk titel: La marche de l’empereur

Åh, vad synd att vi inte såg den här i franskt original, som påstås vara mycket bättre. Det är i grunden en fantastisk naturfilm om pingviner, men berättarmanuset är det slemmigaste jag varit med om på länge. Det är bara en massa fånerier – att ge djuren röster (“Var är min pappa? Jag vet ju hur han låter…” Åååh, suck!), och snålt med matnyttig information. Men det skulle kunna bli en riktigt bra film om man bara bytte ut pratet.

FilminfoIMDB: Pingvinresan
Regissör: Luc Jacquet
År: 2005
Omdöme (1-5): 3
Publicerat iFilm

2 kommentarer

  1. Jonas Jonas

    Jag kanske borde låna om den så att vi kan se den på franska? Visst fanns det väl ett franskt ljudspår på DVD:n?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *