The Last Mimzy

Vilken charmig och spännande barnfilm! Jag gillade den verkligen, och kunde ha överseende med vissa barnvänliga förenklingar av verkligheten som görs. Det handlar om syskonen Emma och Noah som hittar en mystisk ”leksak” på stranden, en låda som bland annat innehåller en kanin som berättar för Emma att den heter Mimzy. Barnen utvecklar speciella förmågor och Noah åstadkommer de mest fantastiska ”science fair projects” som någonsin skådats. Men vad är det Mimzy vill? Det visar sig att barnen i och med sitt fynd har fått ett alldeles speciellt uppdrag att rädda framtiden…

Mysig film, främst avsedd för halvstora barn men sevärd även för vuxna. Jag tror vi måste skaffa den till Mini sen. :)

FilminfoIMDB: The Last Mimzy
Regissör: Robert Shaye
År: 2007
Omdöme (1-5): 4
Relaterade inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *