Hoppa till innehåll

Födelsedagspresenten: Sony Handycam HDR-SR11E

Jag nämnde ju i mitt födelsedagsinlägg att min present var på väg till hotellet med bud, men jag lät visst tiden gå innan jag rapporterade hur det gick… Jodå, den hann fram innan vi lämnade Gotland! Samma dag som vi skulle åka, faktiskt… men det gick ju bra. Och det var en sån här:

» Sony Handycam HDR-SR11E

En superhäftig videokamera med hd-upplösning! Vi har pratat om att man borde skaffa en kamera tills Mini kommer till världen, så att man kan föreviga sin bebis utveckling, och nu har vi en kamera som heter duga! Den är riktigt trevlig! Vi har testfilmat litegrann och konstaterat att resultatet blir väldigt bra. Det är riktigt häftigt att spela upp egna filmer som jättestor projektorbild på väggen.

Kameran har 60 GB hårddisk och filmerna tar givetvis mycket plats. Således borde vi även skaffa mer lagringsmedia snart, vilket även behövs för foton och annat. Det är märkligt hur varje pryl man skaffar alltid kräver ännu mera prylar. Min digitala systemkamera har verkligen gjort mitt datoranvändande betydligt mer plågsamt eftersom det tar så lång tid att bläddra bland högupplösta foton, så det inköpet ökade dramatiskt mitt behov av ny dator. Projektorn och PS3:an skriker efter ett vettigt ljudsystem och en duk. Om vi någonsin vill redigera våra filmer måste vi definitivt ha bättre datorer… osv.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *