Hoppa till innehåll

Mage vecka 32+3 och äntligen snickarbyxor!

Magen idag:

Mage vecka 32+3

Och som ni ser har jag äntligen fått tag i ett par snickarbyxor! Eftersom det inte fanns i affärerna chansade jag vilt och köpte ett par från Tradera. Det är ett par Lindex-snickisar i mammamodell som inte säljs i butik längre. Jag hade vansinnig tur, de passade! Dessutom kunde jag hämta dem på posten dagen innan jag åkte till Nyköping och mammas symaskin – givetvis var jag tvungen att lägga upp dem en decimeter.

Mage vecka 32+3 & snickarbyxorna

Jag är riktigt nöjd med dem. Jag väntade mig att jag skulle känna mig väldigt slafsig i dem, men de är faktiskt snyggare än jag trodde. Riktigt bra skick och inte sådär tokblekta från början, jag trodde de skulle vara mer så. Sen är de såklart inte jättepropra, men jag tycker de är helt godtagbara och de är det enda jag kan ha på benen nu förutom mina vadkorta tajts samt leggings nerrullade under magen. Man får leva med att de är lite krångliga, det blir ju extra bökigt att gå på toaletten om man har en tröja över…

Jag har förresten startat ett flickr-set med lite mer lättklädda gravidbilder som endast syns för mina flickr-kontakter jag markerat som “friend”:

» Lite privatare gravidbilder

5 kommentarer

  1. du är jättetjusig! :o)
    kul att du äntligen hittat ett par byxor. men finns det inte några mammabyxor med mudd som passar då?

  2. Jag har gett upp hoppet om muddbyxor efter att ha köpt och ratat tre par! Alla verkade ju bra, men var det inte. Ett par funkade nästan acceptabelt ett tag, men inte nu längre. Jag ♥ mina snickisar. :)

  3. Hej hopp vad länge sedan det var jag läste alla bloggar jag burkade läsa förr. Förhoppningsvis hr jag börjat igen. Grattis till kommande bebisen! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *