Bridge to Terabithia

Det här är en av mina väldigt fåordiga recensioner…

FilminfoIMDB: Bridge to Terabithia
Regissör: Gabor Csupo
År: 2007
Omdöme (1-5): 4
Relaterade inlägg:

En reaktion på “Bridge to Terabithia”

  1. Den här resencionen måste du komma tillbaka till. Eftersom den här filmen förtjänar mer än bara ett sifferbetyg. Jag tror aldrig jag gråtit till en film, som jag grät till den här. Jag hyrde de här filmen och såg den i sängen en sen kväll. Det blev stora tårar på kudden. När jag läser dina övriga filmresencioner slår det mig att jag sett de flesta av dem i div. flygplan över atlanten.

    Ava är en bra anledning till att sänka ambitionsnivån, men den här filmen förtjänar som sagt mer. Eller så kan du ta den enkla vägen och bara referera till den här kommentaren :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *