Sänkt ambitionsnivå gällande filmrecensioner

Jag har närmare 100 filmer uppskrivna på min att-recensera-lista. Det tar en stund att beta av så många recensioner och jag har ju faktiskt lite viktigare saker (Ava!) att tänka på nu. Därför har jag sänkt min ambitionsnivå. Jag vill inte sluta redovisa sedd film, för jag vill veta vad jag har sett, men det är inte rimligt att hinna recensera alla. Därför lägger jag nu in filmer med enbart titel, regissör, årtal, IMDb-länk och omdöme i filmlistan. Dessa länkas inte i listan, eftersom det inte finns något mer att se. Däremot kan man komma till dem via funktionen för att bläddra mellan inlägg, men det står bara en kommentar om att det ännu inte finns någon kommentar. :)

Nu ska jag försöka få tid att bombardera listan med all osedd film och sen kanske jag rentav kan få tid och lust att recensera någon enstaka film ibland. Mycket bättre än inget, tycker jag.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *