Hoppa till innehåll

WALL·E

Ännu en film som vi väntat på att få på Blu-ray från Lovefilm, men till slut hyrde på dvd på Ica i stället… för man vill ju inte vänta hur länge som helst! Vi hade verkligen sett fram emot att se WALL·E och den var precis så bra som vi trodde. Dvd-skivan innehöll dessutom en intressant dokumentär om ljudeffekterna och två riktigt bra kortfilmer. Faktum är att kortfilmen om stackars BURN·E nästan var det bästa av allt, men den gör sig bäst ihop med WALL·E. Hur som helst är det vansinnigt charmigt med alla uttrycksfulla robotar och jag gillar att det inte finns någon riktig ondska i filmen. Fantasifullt och underbart!

FilminfoIMDB: WALL·E
Regissör: Andrew Stanton
År: 2008
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

2 kommentarer

  1. Jo, lite, men den gjorde ju bara som den var programmerad att göra, och den hade programmerats så av en anledning som inte var ond även om det gick lite snett…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *