Hoppa till innehåll

9 timmar spjälsäng!

Ännu ett nytt rekord! Ava sov i spjälsängen från midnatt till 9 på morgonen, då jag väckte henne! Jag hann duscha först, väldigt lyxigt! Fast odelat positivt var det inte, eftersom jag var plågsamt sprängfylld med mjölk… jag väckte henne mest för att jag inte stod ut längre, annars hade jag nog gärna sett om jag hann äta frukost också. Det var några jobbiga timmar på morgonen eftersom jag var sprängfylld redan när Jonas gick upp vid 5-6. Ville ju inte väcka Ava, som sov så gott, och inte heller pumpa eftersom jag tänkte att hon säkert skulle vakna snart… men timmarna gick och jag sov väl lite sisådär bra. Det självreglerade sig litegrann och blev blött i sängen, men inte så att det kändes bättre… Vid kvart i åtta gnydde hon till litegrann varpå jag rusade upp, redo att amma, men när jag kom fram till henne snusade hon så lugnt igen… När jag väl väckte henne orkade hon inte äta upp allt på en gång!

Nu har vi varit på BVC och plottat vidare på kurvorna. Hon ligger precis på medelkurvorna nu. Hon låg under i början men har klättrat upp!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *