Hoppa till innehåll

Ava vaccinerad!

Idag har jag och Ava varit på BVC igen. Först var det de sedvanliga mätningarna och vägningen. Vi fick se att Ava passerat 6 kilo och därmed gått upp duktigt sen sist. Och sen kissade hon på vågen.

Sen var det dags för något som jag gruvat mig lite för, nämligen två otäcka vaccinationssprutor som barn får vid 3 månaders ålder. Hon fick en i vardera låret medan jag stod upp och kramade om henne i famnen och det gick faktiskt riktigt bra. Hon skrek, såklart, men det gick fort att trösta henne och sen blev hon trött och somnade när jag rullade iväg med vagnen. Jag kunde till och med gå och handla, hon sov så gott hela tiden. Sen sov hon gott hela vägen hem också, kärleksfullt inbäddad tillsammans med fyra olivciabatta som inte fick plats någonstans. Hon får väl vara glad att jag inte valde de frysta kanelbullarna som sovsällskap till henne, antar jag…

Ännu inga efterreaktioner på vaccinet, men vi har bullat upp med flytande, skogsbärssmakande Alvedon för säkerhets skull…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *