Hoppa till innehåll

Mindre lyckad nattning

Jag har just försökt att natta Ava genom att hosta henne i örat och ge henne en kalldusch. Det gick inte så bra.

Jag satt alltså och ammade henne och hon hade nästan somnat när jag bara var tvungen att hosta. Och det blev verkligen inte bättre när jag hostade, så jag ropade på Jonas som fick undsätta mig med ett vattenglas. Precis när jag satte glaset till munnen slog Ava ut med armen så att en rejäl skvätt vatten flög ut över oss. Plötsligt var hon inte lika sömnig längre… och efter det välbehövda klädbytet var hon såklart rysligt pigg, på det där instabila sättet som hon blir när hon egentligen är trött.

Givetvis gick det inte alls att återfinna amningslugnet. Hon skrek så fort jag försökte sätta mig ner med henne… och jag provade ungefär allt jag kunde tänka på innan jag till slut lyckades få henne att somna i vagnen nere i köket. Nu får jag strax se om hon sover sig igenom att jag bär upp mjukliften (liggdelen i vagnen) eftersom jag inte vill ha henne riktigt så långt bort på natten.

Får väl dock tillägga att spektaklet inte var särskilt plågsamt för min del eftersom jag äntligen mår riktigt skapligt (förkyld men pigg).

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *