Hoppa till innehåll

Sleuth

Det var egentligen ett misstag att vi såg den här filmen. Vi samlar film från IMDb Top 250 och råkade välja denna remake av en film från 1972 som finns med på listan. Men oj, vilket lyckat misstag! Filmen handlar om en äldre man (Michael Caine) som bjuder in sin frus unge älskare (Jude Law) för ett snack som blir en spektakulär katt-och-råtta-lek. En ganska annorlunda film med en hel del pjäskänsla. Skådespelarna gör den bra, både Caine och Law är underbara!

Jag upptäckte precis att det är Michael Caine som spelar den unge älskaren i filmen från 1972, det tyckte jag var väldigt skoj! Vi måste försöka få tag i den också!

FilminfoIMDB: Sleuth
Regissör: Kenneth Branagh
År: 2007
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *