Bröllop i Värnamo

I helgen var vi på Svens och Sedens bröllopsfest i Värnamo. Tågresan tog två timmar och det gick jättebra med Ava, även om jag var hemskt glad att vi var två, för annars hade det blivit mycket krångligare med all packning (barnvagn, bilstol, väskor…), vällingsfixandet och blöjbytandet. Även festen gick bra med Ava, även om jag såklart hade fullt upp med henne hela tiden.

Ava hade sin söta klänning som var väldigt fin men väldigt kort.

Klänningsprovning innan

Det blev inget fotat under festen förutom en väldigt dålig bild på det superstiliga brudparet, men lite innan: Ava på bröllop i Värnamo (flickr)

Det var en trevlig fest med mumsig mat och fina framträdanden som jag tyvärr missade en hel del av pga bäbispyssel. Jonas var toastmaster och jätteduktig såklart. Det var kul att träffa lite folk och jag var grymt imponerad över hur bra Seden blivit på svenska! Detsamma gällde för övrigt Natalia, en av gästerna som är tillsammans med Oskar som gick i min klass i Linköping och som också var med på bröllopet. Roligt!

En kommentar

  1. Väldigt fina bilder på Ava! Och så har hon verkligen blivit mycket större på sistone!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.