Hoppa till innehåll

Långhelg med familjen

Nu har Jonas varit ledig i hela fyra lyxiga dagar! Väldigt stor skillnad jämfört med vanliga helger då han oftast jobbar på söndagarna. Vi har hunnit med att mysa och pyssla en massa:

Vi har varit i stan två gånger och bland annat hälsat på Björn och Linnéa.

Jag har klippt mig på Panache och inte blivit särskilt nöjd (borde ha lyssnat på Karin, men det var ju så smidigt när vi ändå var i Nordstan…). Provar nog vår lokala frisör nästa gång…

Vi har varit på utflykt i skogen här ovanför med Ava i bärselen och mumsig picnicmat och vin. Ava tyckte det var spännande till en början, men sov sedan väldigt gott:

Ava på picnic

Lite trädgårdsjobb har det också blivit. Jag klippte gräs och Jonas klippte vår hängpil.

Vi har sett en massa film såklart…

Och så har vi fått ordning på min trådlösa uppkoppling! Jag använde tydligen fel lösenord när jag försökte. Det hade jag inte kunnat gissa, eftersom det stod att jag var uppkopplad men ingenting funkade. Trodde att man skulle få något sorts meddelande om att det var fel lösenord eller att man inte var behörig, men icke.

Trådlös uppkoppling innebär att vi slipper dra nätverkssladd genom halva nedervåningen! Dessutom flyttade vi modemet in till köket där vi nog ska få lite bättre ordning på sladdarna. Det var helt hemskt att ha det i hallen med sladden dragen tvärs över allting.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *