Två fester

Nu har vi haft två fester här. Förra fredagen kom Jonas jobbarkompisar och firade Jonas 30-årsdag. Igår hade vi bjudit in vänner till multifest, eller Festernas fest som vi så blygsamt kallade den, för att fira Jonas 30-årsdag, Avas ankomst, inflyttning i radhuset och min 29-årsdag samtidigt. De som kom var Björn och Anna, Fredrik och Sofia, Björn och Linnéa och Jonas L och Julia.

Familjen Ferry
Familjen Ferry festar

På båda festerna bjöds det på ungefär samma buffé: piroger, focacciamuffins, pastasallad, tapenade, hummus, pesto, tzatziki och sallad m.m. Till efterrätt tårta (här är den till partaj 1) och hallongrottor. Just det, calimocho (rödvin och cola) till fördrink också…

Mycket matlagning på sistone… det var väldigt skoj med fest, men ska bli skönt att få göra lite annat nu. :)

» Bilder från RUAG-festen och födelsedagen
» Bilder från Festernas fest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.