Ny förmåga önskas!

Jag skulle vilja lära mig att skriva snabbt med en hand utan att titta på tangenterna. Jag vet inte om jag skulle kunna lära mig det, men jag sitter ofta och skriver med Ava i famnen och bara en hand fri. Det går långsamt och fel slinker lättare igenom eftersom jag måste titta så mycket på tangentbordet.

För övrigt har det gått förvånansvärt bra att växla från Svorak till QWERTY med hyfsat korrekt fingersättning. Jag lyckades bra med att utplåna min egen ful-fingersättning jag alltid använt innan när jag kört QWERTY.

Enhandsskrivande på Svorak var aldrig något jag klarade särskilt bra, eftersom jag ju skrev på mitt QWERTY-tangentbord och bara kunde bokstävernas placering genom känslan i händerna vid tvåhandsskrift. Det är bara att konstatera att Ava gjort tillbakabytet nödvändigt, för att använda den väl beprövade metoden att skylla på sin bäbis. :)

4 kommentarer

 1. Åh, den förmågan önskar jag mig också! Och helst skulle det gå lika bra med både höger och vänster hand. Sitter nästan bara vid datorn när jag ammar nu…

  Och angående tygisar så läste jag ju din guide noga (och så har jag läst på på lite fler ställen) så jag har koll på hampa och att Baby Kangas funkade dåligt på Ava. Vi har en BG3.0 (nyköpt) som också funkar bra på båda killarna, har ytterligare tre + en BG aio organics begagnade på väg hem. Men som du säger, kardborren är lite av en svaghet! Tycker ni att resårerna är lika bra i era BG fortfarande?

  Svara

 2. BG AIO har vi också börjat testa, de är väldigt enkla att använda men har läckt lite för ofta… vore kul att höra hur de är för er! Torkar lite långsamt också.

  Resåren i våra BG är det absolut inget fel på efter 8 månaders användning.

  Svara

 3. Låter bra med resårerna! Det är en av nackdelarna med de Fuzzi vi haft till Hugo, den andra är så klart att man måste köpa olika strl.

  Jag har förresten drömt att jag ringde till dig för att tacka för tygblöjetips – mkt märkligt eftersom jag undviker att ringa till människor så ofta jag kan… :)

  Nu vill jag också tacka för tipset om bambubodyn (som vi inviger just nu! Känns jätteskön!) men framför allt att det ledde till att jag upptäckte Gröna grodan, det är ju ett rätt så lokalt företag för oss, och jag kunde hämta ut paketet i stan – jättesmidigt!!!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *