Hoppa till innehåll

Bilder från semesterturnén

Vi har alltså varit på turné i två veckor, med Jonas föräldrars bil som vi har lånat. Det hade knappt gått utan bilen, så mycket grejer som det blev att packa med sig… barnvagn, barnstol, tygblöjor, blöjhink, matprylar och givetvis kläder och sånt. Ava åkte i nyhyrd bilstol och det funkade jättebra, förutom att huvudet hela tiden ville falla framåt när hon sov. Jag försökte palla upp det med en filt, men satt ändå och höll i hennes huvud betydligt mer än jag skulle ha önskat under resandet… har beställt en nackkudde nu, får hoppas att det går bättre med den. Förutom huvudproblemetet gick bilresandet riktigt bra. Ava sov och åt bra i bilen och var nästan alltid på gott humör, och var hon inte på gott humör gick det oftast att åtgärda med kex. :)

Nu vill inte Ava att jag skriver mer, så jag får berätta vad vi gjorde en annan gång… men lite bilder finns i alla fall på flickr:

» Bilder från semesterturnén 2009

4 kommentarer

  1. Julia Julia

    Kul att se! Men kan man inte bara vinkla stolen lite så att hon ligger ner lite mer?

  2. Helena Helena

    Nepps, den är redan vinklad till max. Antar att det är säkrare att åka mer upprätt än liggande, eller nåt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *