Hoppa till innehåll

Ava 9 månader

Igår fyllde Ava 9 månader och bland hennes senare tillkomna features finns nu:

– vinka
– leka tittut
– säga mamma (nåja, det låter som det i alla fall…)

Hon tar sig fortfarande fram genom att rulla, osäkert om hon någonsin tänker krypa… Hon sitter väldigt stadigt, men sätter sig inte själv. Hon står ganska bra när man håller i också, men har inte börjat ställa sig mot saker ännu. Hon är ganska bra på att öppna lådor och rycka i sladdar…

Hon är ganska energisk och vägrar ligga still på rygg när man byter blöja…

Hon har fyra tänder, snart i alla fall. Den fjärde sticker fram ordentligt, men har fortfarande lite tandkött över sig.

Vi har matat henne flitigt med smörgåsrån på sistone, de har liksom blivit hennes lugnande grej om hon inte riktigt trivs i bilen eller vagnen… ni vet, somliga använder napp, andra äter kex! Inte strålande kanske, men vi försöker att hålla det nere.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *